Vizita karting PDF Imprimare Email

 

In prima parte a lunii mai vom face o vizita la Isac Karting (Timisoara, zona Freidorf), asa cum am discutat in cursul saptamanilor anterioare la seminar. Scopul va fi acela de a obtine informatii reale privind managementul unei organizatii. Veti avea posibilitatea de a discuta cu administratorul organizatiei, respectiv de a pune intrebari cu privire la principalele categorii de active necesare functionarii afacerii, serviciile oferite, modul de formare a veniturilor si cheltuielilor, strategia de marketing.

Am organizat o vizita similara anul trecut - informatii despre aceasta pot fi gasite aici.

In acest an adaugam si o componenta de distractie (daca tot mergem la o pista de karting de agrement).

In acest sens, administratorul organizatiei (dl. Florin Isac) a fost de acord sa organizeze gratuit o mica competitie. Ea va include o sesiune de calificari (3 tururi de calificare pentru fiecare doritor), in baza careia vor fi selectati 5 concurenti pentru o cursa de karting.

In plus, in masura in care exista printre noi persoane pasionate de sporturile cu motor, vor putea beneficia in perioada cuprinsa intre 10 aprllie si data vizitei noastre de o reducere de 20% la inchirierea de karturi de agrement la pista Isac Karting (va fi suficient sa mentionati ca faceti parte din grupul nostru).

Adresa pistei o puteti gasi aici.

Detaliile cu privire la data vizitei si modalitatea deplasare le vom stabili impreuna la seminar. In principiu, avem in vedere data de 8 mai, dar, in masura in care ar fi prea aproape de banchet / pista Isac Karting ar fi ocupata cu ocazia organizarii vreunui eveniment sportiv - putem devia cu o saptamana.

In ceea ce priveste transportul pana acolo, vom dispune probabil de un microbuz al facultatii de 20 - 25 de locuri, urmand sa acoperim diferenta cu autoturisme personale.

Rugmintea mea este sa intocmim in prealabil o lista cu doritori, pentru a cunoaste marimea exacta grupului.

In aceasta idee, va rog sa va inscrieti folosind modulul din partea stanga.

Din punctul meu de vedere puteti implica si colegi de la alte specializari, cu conditia sa isi asume respectarea regulilor noastre de organizare.

 

Add comment


Security code
Refresh

© 2008-2011 levier.ro
elektrik